Palvelut

Erikoisrakenteet

Jokaisessa toimeksiannossa on omat haasteensa, ja jokaisen haasteen myötä STH Steelin asiantuntemus on kasvanut. Monivuotinen kokemuksemme erikoisteräsrakenteista on antanut meille edellytykset toimittaa turvallisia teräsratkaisuja vaativiinkin toimeksiantoihin.

Toimeksiantomme ulottuvat maan rajojemme ulkopuolelle, eivätkä esimerkiksi asennuspaikan korkeus tai tarkkuusvaatimukset ole niille esteinä. Olipa rakenteiden toteutuksen vaatimukset sitten mitä tahansa, STH Steel on valmis vastaamaan haasteeseen. Ota yhteyttä, vaikka toimeksianto tuntuu vaikealta, niin löydämme yhdessä ratkaisun.

Toteutamme vaativat projektit mittatarkasti ja turvallisesti
Tarjouspyyntö Ota yhteyttä

Esimerkkejä erikoisrakenteista:

 • Sillat
 • Kuljetinhihnat
 • Työskentelytasanteet
 • Teollisuuslaitokset

Jäljitettävyys ja dokumentointi

EN 1090-1 -sertifioinnillamme toteutusluokassa EXC3 voimme taata turvalliset rakenteet ja kattavan dokumentaation. Voimme jäljittää materiaalin alkuperän ja taata sekä materiaalin että työn laadun pienintä hitsausta myöten. Varma lähestymistapa on STH Steelille ominainen ja tekee meistä luotettavan kumppanin.

Projektejamme

Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

Lue lisää meistä

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1, EXC3

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.