Tietoa meistä

Tietoa STH Steelistä

Paras ja turvallisin valinta

STH Steel on suomalainen, terästeollisuudessa hyvin tunnettu yritys, joka toimittaa korkealaatuisia CE-merkittyjä teräsrakenteita. Olemme erikoistuneet edistyksellisten EXC3-teräsrakenteiden sekä huipputarkkojen ja turvallisten teräsrakenteiden hitsaukseen niin rakennus- kuin valmistusteollisuudelle.

Tarjouspyyntö

Lähtökohtana tyytyväiset asiakkaat

Vuonna 2022 tekemämme asiakaskyselyn mukaan 86 % kyselyyn vastanneista suosittelisi STH Steelin palveluita ja tuotteita muille.

Asiakkaiden vastaukset vahvistavat, että STH Steel on joustava toimittaja, joka pitää kiinni aikatauluista. Erityisesti arvostettiin viestintämme selkeyttä kaikessa aina tarjouksista toimituksiin. 

Suomalaisia maailmanluokan teräsrakenteita

Yrityksemme perustettiin vuonna 2008 ja toimii Luodossa, Suomessa. STH Steelin tavoin alueelle on ominaista kasvuhakuinen ja innovatiivinen yrittäjyys, joka usein yltää maailmanmarkkinoille. Nykyään STH on kansainvälinen terästeollisuuden toimija, jonka tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Suomen länsirannikolla. Toimitamme ja toteutamme säännöllisesti sekä pieniä että suuria projekteja myös maamme rajojen ulkopuolella.

Ota yhteyttä
  1. Ammattitaitoinen henkilökunta
  2. Tehokas viestintä
  3. Sujuva yhteistyö
  4. Kustannustehokkaat ratkaisut

Ammattitaitoa ja rehellistä viestintää

STH Steel on vuosien varrella kasvanut voimakkaasti ja vakaasti, sillä olemme keskittyneet eettisesti kestävään, kilpailukykyiseen ja kannattavaan liiketoimintamalliin. Avoimuus yhdistettynä ammattitaitoiseen ja kokeneeseen työvoimaan on tuonut menestystä sekä meille että asiakkaillemme.

Nykyään teemme usein yhteistyötä paikallisten yritysten ja erilaisten teknisten asiantuntijoiden kanssa tarjotaksemme kokonaisvaltaisia teräsratkaisuja, kuten hitsattuja ja pintakäsiteltyjä teräskomponentteja sekä -runkoja, aina asiakkaan toiveiden mukaan. Uskomme tiiviiseen yhteistyöhön alihankkijoiden ja asiakkaiden välillä. Asiakassuhteemme perustuvat rehelliseen ja avoimeen viestintään turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun aikaansaamiseksi.

Teollisuuden vaatimukset
– meidän mahdollisuutemme

Alan korkeat vaatimukset eivät pelota meitä, vaan otamme mielellämme vastaan haastavia projekteja. Pitkä kokemuksemme alalta on antanut meille ammatillista itseluottamusta tarttua aluksi mahdottomiltakin vaikuttaviin tehtäviin. Asiantuntemuksellamme sekä kannustavilla ja rehellisillä asiakassuhteillamme haluamme vakiinnuttaa STH Steelin ykkösvalinnaksi niille, jotka tarvitsevat ammattimaisia teräsratkaisuja.

Projektejamme

Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

Lue lisää meistä

Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

EN 1090-1, EXC3

Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

ISO 9001:2015

Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

ISO 3834-2

STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.