Palvelut

Kantavat teräsrakenteet

STH Steel valmistaa kantavia ja CE-merkittyjä teräsrakenteita toteutusluokassa EXC3 keskisuurille ja suurille rakennusliikkeille. Kokemuksemme ja sertifiointimme ansiosta voimme valmistaa turvallisia, kantavia teräsrunkoja, jotka koostuvat esimerkiksi pilareista, palkeista ja ristikkorakenteista, sekä kokonaisia hallirunkoja.

Toteutamme vaativat projektit mittatarkasti ja turvallisesti
Tarjouspyyntö Ota yhteyttä

Esimerkkejä tuotteista

 • Pilarit
 • Ristikkorakenteet
 • Palkit
 • Teräshallit

Räätälöidyt ratkaisut ja rakennesuunnitelmat

Toteutamme rakennesuunnittelun ja teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun löytämiseksi. Tiiviin yhteistyömme ansiosta alueen muiden ammattitaitoisten yritysten kanssa pystymme toimittamaan erittäin mittatarkkoja pintakäsiteltyjä teräsrakenteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme suurimman osan työstä tehtaallamme, ja tuotteet toimitetaan asiakkaalle asennusvalmiina.

CE-sertifiointi raaka-aineesta lopputuotteeseen

Lue lisää sertifikaateistamme

Valmistusprosessimme ovat sertifioituja ja varmistavat, että laatuvaatimuksia noudatetaan alusta loppuun. Kattava jäljitysjärjestelmämme takaa:
 • Raaka-aineen aineistodistuksesta aina yksityiskohtaisen dokumentaatioon
 • Kansainvälisten standardien ja vaatimusten mukaisen työstön ja asennuksen
 • CE-merkityn lopputuotteen, joka täyttää standardin EN 1090-1 suoritusluokan EXC3 ehdot

Projektejamme

Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

Lue lisää meistä

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.