Palvelut

Palvelumme

Korkealaatuiset teräsrakenteet

Toteutamme sekä toistuvia toimeksiantoja että yksittäisiä erikoisprojekteja. Rakennusteollisuudelle voimme tarjota kantavia teräsrakenteita, jotka on sertifioitu toteutusluokan EXC3 mukaisesti. Tarjoamme myös hitsattuja koneiden teräskomponentteja valmistusteollisuudelle. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten ammattitaitoisten yritysten kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaisia terästöitä asiakkaan toiveiden mukaan.

Olipa kyse sitten hitsattujen teräskomponenttien sarjatuotannosta tai teräsrakenteista, joilla on korkeat turvallisuusvaatimukset, asiakkaanamme voitte aina odottaa erittäin tarkkaa ja laadukasta lopputulosta.

 • CE-sertifioidut teräsrakenteet
 • Ratkaisukeskeinen työskentely asiakkaan kanssa
 • Vakaat rakenteet ja turvalliset työtavat
 • Pintakäsitellyt ja täydelliset terästyöt

Moduulit

Suuri osa projekteistamme koostuu erikoismoduulien ja pitkien teräsmoduulisarjojen valmistuksesta. Moduulit toimitetaan asiakkaalle, joka varustaa ne esimerkiksi leikkaussaleiksi. Lopullisessa kohteessa moduulisarjat muodostavat rungon erilaisille tiloille, kuten sairaaloille sekä lääke-, kaivos- ja valmistusteollisuuden rakennuksille.

Lue lisää

Hitsatut teräskomponentit

Teemme tiivistä yhteistyötä monien suurten valmistusteollisuuden yritysten kanssa. Heidän tilauksiinsa kuuluu hitsattuja teräskomponentteja sekä erilaisten koneiden runkoja. Voimme toimittaa terästyömme sekä kansallisille että kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää

Erikoisrakenteet

STH Steelillä on pätevyydet ja pitkä kokemus erikoisrakenteiden valmistuksesta ja ainutlaatuisista projekteista, jotka edellyttävät turvallisuutta sekä EN 1090-1:n ja toteutusluokka EXC3:n mukaista sertifiointia. Voimme myös tarjota sertifioidun henkilökunnan toteuttamaa asennusta, jolla varmistetaan, että lopputuote täyttää vaatimukset alusta loppuun.

Olemme valmistaneet kaikkea aina korkealla sijaitsevista kantavista teräsrakenteista syvällä kallioperässä sijaitsevaan radioaktiivisen jätteen loppusijoituslaitokseen. Toimeksiantoihimme kuuluvat myös erilaiset terässillat. Yhdessä asiakkaamme kanssa kehitämme ratkaisuja mahdottomiltakin tuntuviin haasteisiin.

Lue lisää

Kantavat teräsrakenteet

STH Steel valmistaa kantavia teräsrakenteita toteutusluokassa EXC3, kuten esimerkiksi pilareita, palkkeja, ristikkorakenteita ja kokonaisia kantavia hallirakenteita. Tuotteet voidaan pintakäsitellä asiakkaan toiveiden mukaan, ja voimme tarjota sertifioidun henkilökunnan toteuttamaa asennusta turvallisia kokonaisratkaisuja varten.

Lue lisää

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.

  Projektejamme

  Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

  Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

  STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

  Lue lisää meistä