Korkealaatuiset, turvalliset ja mittatarkat teräsrakenteet

EN1090- ja EXC3 -standardin mukaisesti sertifioidut terästyöt

STH Steel valmistaa teräsrakenteita ja suorittaa niiden asennuksia sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti, ja yritys on sertifioitu CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistukseen toteutusluokassa EXC3. Valmistamme teräsrakenteita rakennusteollisuudelle ja olemme arvostettu hitsattujen teräskomponenttien alihankkija valmistusteollisuudelle. Yhdessä asiakkaidemme kanssa löydämme korkealaatuiset ja kustannustehokkaat ratkaisut heidän vaatimusten mukaisesti.

Selaa alaspäin

Palvelumme

Valmistamme teräksestä kustannustehokkaita moduuleja, vaativia rakenteita ja hitsattuja komponentteja huomioiden turvallisuuden ja asiakkaan vaatimukset.

Moduulit

CE-merkittyjen teräsmoduulien ja -runkojen valmistus joko erillisinä yksikköinä tai osana suurempia tehdasasennuksia.

Lue lisää

Hitsatut teräskomponentit

Teräskomponenttien ja koneiden runkojen manuaalinen ja robottihitsaus.

Lue lisää

Erikoisrakenteet

Emme pelkää tarttua vaikeisiin projekteihin. Kun tehtävä vaikuttaa lähes mahdottomalta, meiltä löytyy asiantuntemusta ja sertifikaatit sen toteuttamiseen. Toteutusluokan EXC3 mukaisesti sertifioidut tuotteemme ja niiden asennus takaavat turvallisen lopputuloksen.

Lue lisää

Kantavat teräsrakenteet

Räätälöityjä teräsratkaisuja suunnittelusta asennukseen. Paikalleen asennetut teräsrakenteet, teräshallit ja terästyöt.

Lue lisää

Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

EN 1090-1, EXC3

Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

ISO 9001:2015

Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

ISO 3834-2

STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.

Projektejamme

Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

Lue lisää meistä

STH Steel

Haasteet vievät meitä eteenpäin

Pitkä kokemuksemme terästeollisuudesta on antanut meille ammatillista itsevarmuutta tarttua aluksi mahdottomiltakin tuntuviin tehtäviin. Vaikeiden toimeksiantojen kautta olemme kehittäneet osaamistamme, jota tarvitaan haastavien projektien toteuttamiseen.

Yhdessä asiakkaan kanssa varaamme aikaa laadukkaiden ratkaisujen yksityiskohtaiseen laatimiseen, ja turvallisuus ohjaa toimintaamme. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, tarkkuus, toimitusvarmuus ja erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Suurin vahvuutemme on kuitenkin rohkeutemme tarttua vaativiin projekteihin.

Asiakkaiden korkeista tarkkuus- ja turvallisuusvaatimuksista huolimatta emme ole vielä kertaakaan törmänneet mahdottomaan tehtävään. Ota yhteyttä, niin muutamme visionne teräsrakenteiksi!

Lue lisää meistä