Projektejamme

Projektejamme

Tehdas – runko teräsmoduuleista

Yksityiskohtaiset tiedot

  • Pääurakoitsija: Keyplants
  • Projektin luokitusvaatimukset: EN 1090-1, EXC2 ja ISO 9001

Kokonaisten tilojen rakentaminen tehdasvalmisteisista moduuleista on joustava ja edullinen tapa luoda sopivia tiloja muun muassa teollisuuteen ja terveydenhuoltoon. STH Steel valmistaa moduulien teräsrakenteita ja toimittaa niitä maailmanlaajuisesti. Olemme toimittaneet esimerkiksi teräsrunkoja erääseen suureen Skandinaviassa sijaitsevaan tehtaaseen.

Kyseisestä tehtaasta tulee yksi suurimmista moduulitehtaista, joita Skandinaviassa on koskaan rakennettu. Kyseessä on laaja projekti, joka edellyttää noin 850 tonnia terästä, pitkälle kehitettyjä menettelyjä suurten tuotantomäärien käsittelemiseksi ja tiukkaa aikataulua. STH Steel toimii alihankkijana ja valmistaa moduulien rungot, jotka viimeistellään asiakkaan tiloissa ja asennetaan paikan päällä.

Rungot pintakäsitellään ennen niiden lähettämistä asiakkaalle. Itse toimitus tapahtuu erikoiskuljetuksena, sillä teräsmoduulit ovat yleensä erittäin leveitä. Moduuleista rakennetut tehtaat valmistuvat vaiheittain, ja moduulirakenteen ansiosta tehdasta voidaan laajentaa helposti myöhemmin. Viimeksi mainittu on yksi monien asiakkaidemme arvostamista moduulirakentamisen eduista.

Projektejamme

Toteutamme vaativat projektit mittatarkasti ja turvallisesti
Tarjouspyyntö Ota yhteyttä