Projektejamme

Projektejamme

Hyvä työ on paras sertifikaatti

Täytämme tarkasti kaikki sertifikaateillemme asetetut vaatimukset ja tiedämme niiden merkityksen työllemme. Vahvin todiste osaamisestamme ovat kuitenkin kaikki tyytyväiset asiakkaamme sekä vuosien varrella toteuttamamme onnistuneet projektit. Täältä voit lukea lisää muutamista toteuttamistamme asiakastoimeksiannoista niin kansainvälisille yrityksille kuin kotimaisille organisaatioille.

Helikopterikenttä – terästyö, joka saavutti uusia korkeuksia

Kun Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri oli aloittamassa suurta laajennusprojektiaan Oulun yliopistollisessa sairaalassa, STH Steel sai tehtäväkseen toimittaa tarvittavat, korkeiden luokitusvaatimusten mukaiset teräsrakenteet. Tilaukseen sisältyi jäähdytys- ja ilmanvaihtolaitteiden teräsrakenteiden ohella myös helikopterikentän teräsrunko.

Lue lisää
Kevyen liikenteen silta – rautatien ylittävä terässilta

STH on rakentanut vuosien varrella yhden, jos toisenkin sillan. Uudenkaupungin rautatien ylittävä kevyen liikenteen silta on hyvä esimerkki kokemuksestamme tällaisista projekteista. 29 metriä pitkä silta valmistui vuonna 2020.

Lue lisää
Tehdas – runko teräsmoduuleista

Kokonaisten tilojen rakentaminen tehdasvalmisteisista moduuleista on joustava ja kustannustehokas tapa luoda tarkoituksenmukaisia tiloja muun muassa teollisuuteen ja terveydenhuoltoon. STH Steel toimittaa moduuleja maailmanlaajuisesti ja valmistaa parhaillaan moduuleja Ruotsissa sijaitsevaan 13 000 m2 kokoiseen tehtaaseen.

Lue lisää
Toteutamme vaativat projektit mittatarkasti ja turvallisesti
Tarjouspyyntö Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.