Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Vastuullisuus ja arvot

Teräs on kestävä materiaali, jolla on erittäin pitkä käyttöikä ja joka mahdollistaa joustavat ja turvalliset ratkaisut. Kun STH Steel toteuttaa terästöitä, toimintatapamme perustuu aina yrityksemme perusarvoihin: laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöön.

Tarkastelemme toimintatapaamme jo suunnitteluvaiheessa yhdessä asiakkaan kanssa. Laatu varmistetaan kansainvälisten standardien ja projektin laatuvaatimusten perusteella. Projektin turvallinen toteutus varmistetaan yksityiskohtaisella työturvallisuussuunnitelmalla, ja materiaalien käyttö suunnitellaan huolellisesti hävikin minimoimiseksi. Näin voimme tarjota kustannustehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja, joissa turvallisuus on etusijalla ja jotka ottavat huomioon myös ympäristön.

Arvomme:

 • Meidän liiketoimintamme on eettisesti kestävää.
 • Noudatamme voimassa olevaa lainsäädäntöä ja laatustandardeja.
 • Pidämme kiinni sopimuksista ja aikatauluista.
 • Kommunikoimme rehellisesti ja avoimesti, myös kilpailijoillemme.
 • Kunnioitamme työntekijöiden perus- ja sopimusoikeuksia.
 • Työsuojelua noudatetaan ehdoitta.
 • Turvallisia työkäytäntöjä kehitetään jatkuvasti.
 • Huolehdimme ympäristöstä ja otamme ympäristötekijät huomioon suunnittelussa.

Laatu

Laatua alusta loppuun

Yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme on se, että voimme tarjota korkealaatuisia teräsrakenteita EN1090:n toteutusluokan EXC3 mukaisesti. Hitsaajamme kouluttautuvat jatkuvasti ja suorittavat hitsauskokeita kehittääkseen ammattitaitoaan ja voidakseen tehdä sertifioituja terästöitä. Lisäksi sertifiointi tarkoittaa, että voimme jäljittää materiaalin alkuperän ja taata sekä materiaalin että suoritetun työn laadun pienintä hitsausta myöten.

Laadussa on kyse muustakin kuin rakenteen kestävyydestä. STH Steel edellyttää, että kaikki projektin osa-alueet toteutetaan laadukkaaseen kokonaisratkaisuun keskittyen. Siksi meillä on ISO 9001 -standardin mukainen laadunvarmistusjärjestelmä, jolla varmistetaan, että kaikki suunnittelusta ja myynnistä tuotantoon sekä projektin toteutukseen on laatuvarmistettua ja täyttää lupauksemme.

Vahvuutemme:

 • Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta.
 • Laatuvarmistettu, osittain automatisoitu tuotanto.
 • Luotettava projektin toteutus suunnittelusta asennukseen.
 • Laatusertifiointi kansainvälisten standardien mukaisesti.
 • Oma suunnitteluosasto.
 • Tukea antavat ja sitoutuneet asiakkaat.
 • Tehokas ja laadukas tuotanto.

Turvallisuus

Turvallinen työpaikka tarkoittaa turvallisia teräsrakenteita

Meille STH Steelillä turvallisuus ja henkilökuntamme hyvinvointi ovat ensiarvoisen tärkeitä. Uskomme, että henkilöt, jotka voivat hyvin ja viihtyvät työpaikallaan, voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja siten tehdä laadukasta työtä. Haluamme, että sekä työntekijämme että asiakkaamme kokevat, että työ tehdään turvallisesti ja että myös lopputuote täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset.

Tavoite – Nolla työperäistä tapaturmaa

Tavoitteenamme on välttää kaikki työperäiset tapaturmat, tuotannon alusta hallissa aina loppukohteessa toteutettavaan asennukseen saakka. Henkilökuntamme jatkuvan koulutuksen ja pätevyyskokeiden lisäksi järjestämme säännöllisiä työturvallisuuskoulutuksia ja käymme läpi läheltä piti -tilanteita turvallisten työkäytäntöjen luomiseksi.

Ympäristö

Sataprosenttisesti eurooppalaista terästä

Suurin osa käyttämästämme teräksestä tilataan SSAB:ltä Suomesta. Noin 70 prosenttia on suomalaista terästä, ja loput tilataan muualta Euroopasta. SSAB:n räätälöityjen raaka-ainetoimitusten ansiosta olemme pystyneet minimoimaan hävikin. Tämä tarkoittaa, että voimme vähentää turhia ylijääneiden materiaalien kuljettamisesta aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Lisäksi suomalaista terästä käytettäessä kuljetusmatkat pysyvät lyhyempinä, mikä on toinen ympäristöhyöty.

Työtä vihreämmän tulevaisuuden puolesta

Meillä on oma ympäristöpolitiikka, jolla varmistetaan, että lajittelemme ja kierrätämme jätteet ja otamme ympäristövaikutukset huomioon jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Jatkuvalla henkilöstön jätehuoltokoulutuksella pyrimme edistämään luonnonvarojen tarkoituksenmukaista käyttöä ja vähentämään jätteiden vaikutusta ympäristöön. Tulevaisuudessa asetamme myös uusiutuvan energian entistä enemmän etusijalle ja tehostamme energiankäyttöä tuotantohalleissamme.

Kierrätys ja uusiokäyttö

Teräs on kierrätyksen kannalta kiitollinen materiaali. Me STH Steelillä kierrätämme lähes kaiken tuotantoprosessissa syntyvän jätteen, ainoastaan lattialle kertynyt teräspöly hävitetään. Käytämme tuotannossamme myös suureksi osaksi kierrätysterästä.

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1, EXC3

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.