Tjänster

Specialkonstruktioner

Varje uppdrag har sina utmaningar och med varje utmaning har STH Steels kompetens växt. Vår mångåriga erfarenhet av specialkonstruktioner i stål har gett oss förutsättningarna att leverera säkra stållösningar också till krävande uppdrag.

Våra uppdrag sträcker sig över landsgränserna och begränsas inte av faktorer som hög höjd eller krav på precision. Oavsett utmaning är STH Steel redo. Kontakta oss när uppdraget känns svårt så kommer vi fram till en lösning tillsammans.

Vi utför krävande projekt med precision och säkerhet
Offertförfrågan Kontakta oss

Exempel på specialkonstruktioner:

 • Broar
 • Transportbanor
 • Plattformar
 • Fabriksanläggningar

Spårbarhet och dokumentation

Vår certifiering enligt EN 1090-1, utförandeklass EXC3, gör att vi kan garantera säkra konstruktioner med omfattande dokumentation. Vi kan spåra materialets ursprung och garantera kvaliteten på såväl material som arbete ner till minsta svets. Detta är ett betryggande arbetssätt som utmärker STH Steel och gör oss till en pålitlig samarbetspartner.

Våra projekt

Svetsarbeten av alla svårighetsgrader

För oss är stål mer än ett material. Det är ett uttryck för vår starka vilja och kreativa förmåga att övervinna hinder. Den utgångspunkten vägleder oss när vi utför stålarbeten tvärsöver landsgränser, högt uppe på höghustak, och djupt nere i den mörka berggrunden.

Där säkra och professionella stålkonstruktioner behövs för att trygga industrins och samhällets behov, där finns STH Steel.

Läs mer om våra projekt

Offertförfrågan

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när ni behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1, EXC3

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.