Palvelut

Hitsatut teräskomponentit

STH Steel valmistaa hitsattuja teräskomponentteja asiakkaan suunnitelmien mukaan sekä suuriin että pieniin koneisiin.

Arvostamme tiivistä yhteistyötämme valmistusteollisuuden kanssa, jossa avoin vuoropuhelu, innovointi ja luotettavuus on ratkaisevaa voidaksemme jatkaa räätälöityjen koneiden valmistusta tuotannon tehokkuuden maksimoimiseksi.

Toteutamme vaativat projektit mittatarkasti ja turvallisesti
Tarjouspyyntö Ota yhteyttä

Esimerkkejä koneista, joihin hitsaamme teräskomponentteja:

 • Trukit ja nostolaitteet
 • Materiaalien varastointijärjestelmä
 • Maatalouskoneet

Automatisoidut hitsausprosessit

Mahdollisuus yhdistää nykyaikainen robottihitsaus käsinhitsaukseen on usein avain erinomaiseen, edulliseen lopputuotteeseen. Robottihitsauksen suurimmat edut ovat sen nopeus ja tasainen laatu, mutta ammattitaitoista käsinhitsausta on vaikea päihittää esimerkiksi tiettyjen yksityiskohtien työstämisessä. Räätälöimme hitsausprosessimme sen mukaan, mikä antaa asiakkaillemme kustannustehokkaimman ja laadukkaimman lopputuloksen.

Projektejamme

Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

Lue lisää meistä

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.