Palvelut

Moduulit

Rakennusteollisuus siirtyy yhä enemmän kohti moduulirakentamista työprosessin tehostamiseksi ja valmistusajan lyhentämiseksi lopullisessa kohteessa.

STH Steelillä on pitkä kokemus moduulien eli kantavien teräsrunkojen valmistuksesta, jotka toimitetaan moduulitehtaisiin, joissa ne varustetaan valmiiksi kokonaisuuksiksi esimerkiksi valmiilla sähkö- ja putkistojärjestelmillä. Nämä yksiköt liitetään lopullisessa kohteessa suuriin teollisuuslaitoksiin, joista tulee esimerkiksi lääketehtaita tai kaivos- ja valmistusteollisuuden laitoksia.

Toteutamme vaativat projektit mittatarkasti ja turvallisesti
Tarjouspyyntö Ota yhteyttä

Kapasiteettia suuriin tilauksiin

Meillä on tilavat ja hyvin suunnitellut tilat useiden suurten moduulien tehokkaaseen valmistukseen. Yksittäinen moduuli voi olla esimerkiksi 14 metriä pitkä ja 4,5 metriä leveä. Tehtaaseen voidaan tarvita yli 100 vastaavaa moduulia tuhansien neliömetrien kokoisen monitasoisen laitoksen rakentamiseksi.

 • Teräsmoduuleista koostuvat tehdastilat
 • Huolellinen rakennesuunnittelu
 • Ammattitaitoinen hitsaus
 • Kansainväliset kuljetukset

Projektejamme

Eri vaatimusasteiset hitsaustyöt

Teräs on meille enemmän kuin pelkkä materiaali. Se kuvastaa vahvaa tahtoamme ja luovaa kykyämme voittaa esteet. Tämä lähtökohta ohjaa meitä teimmepä terästöitä sitten yli maiden rajojen, korkeiden kerrostalojen katoilla tai syvällä maan alla.

STH Steel on siellä, missä tarvitaan turvallisia ja ammattitaidolla toteutettuja teräsrakenteita teollisuuden ja yhteiskunnan tarpeiden turvaamiseksi.

Lue lisää meistä

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.