Töihin
STH Steelille

Aloittelija vai asiantuntija?
Meillä on kehittymismahdollisuuksia jokaiselle.

STH Steel on toiminut jo kymmenen vuotta ja nykyään työntekijöitä on noin 30, joista monet hitsaajia. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme joustava ja uskottava palveluntarjoaja ja pyrimme tietoisesti välttämään vanhoissa urissa kulkemista. Etsimme mieluummin uusia reittejä, joilla kasvamme haasteiden mukana. Oletko sinä samanlainen? Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut alastamme tai sinulla on siitä kokemusta. Meillä henkilöstöä rohkaistaan osaamisen laajentamiseen ja tarjoamme myös koulutusmahdollisuuksia.

Avoimet tehtävät

Hitsaaja

Meillä otetaan huomioon juuri sinun vahvuutesi ja osaamisalueesi hitsaajana.

Arvostat omaa ammattitaitoasi, työskentelet millintarkasti ja työn huolellinen tekeminen ja viimeistely on sinulle tärkeää.

Lue lisää

Teet pääasiassa MAG-hitsausta ja työsi on vaativien teräsrakenteiden kuten esimerkiksi konttien, ristikkorakenteiden ja portaiden valmistusta ja loppuhitsausta.

Meitä yhdistää systemaattinen, huolellinen ja laadukas työskentelytapa. Piirustusten lukeminen ja ohjeiden noudattaminen ei ole sinulle vierasta. Lisäksi etsit mielelläsi uusia työtapoja ja kasvat haasteiden mukana. Työ on suurimmaksi osaksi itsenäistä ja silloin toimit oma-aloitteisesti, samalla kun isommissa projekteissa teet muiden kanssa sujuvaa yhteistyötä osana suurempaa tiimiä.

Hitsauskokeen suorittaminen on eduksi mutta ei välttämätön edellytys.

Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa tuotantopäällikkö Alexander Lassfolk, puh. 050 3409 874 tai sähköpostilla [email protected].
Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään perjantaina 8.3. alla olevan hakulomakkeen kautta.

Täytä hakemus

Avoin hakemus

Jos mikään avoimista työpaikoistamme ei sovi omaan osaamiseesi, voit lähettää avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta. Koska merkittävään osaan STH Steelin työtehtävistä kuuluu hitsaamista, kuulemme erityisen mielellämme henkilöistä, jotka hallitsevat MIG/MAG-hitsauksen.

Lähetä hakemuksesi