Tjänster

Moduler

Byggbranschen går alltmer mot modulärt byggande för att effektivera arbetsprocessen och förkorta arbetstiden på slutdestinationen.

STH Steel har lång erfarenhet av att tillverka moduler, det vill säga bärande stommar i stål, som sedan transporteras till modulfabriker där modulerna utrustas till kompletta enheter med exempelvis färdiga el- och rörsystem. Dessa enheter sammankopplas sedan till stora fabriksanläggningar på slutdestinationen och blir till exempel läkemedelsfabriker eller anläggningar för gruvindustrin och den tillverkande industrin.

Vi utför krävande projekt med precision och säkerhet
Offertförfrågan Kontakta oss

Kapacitet för stora beställningar

Vi har rymliga och välplanerade utrymmen för att kunna tillverka många stora moduler effektivt. En enskild modul kan vara t.ex. 14 meter lång och 4,5 meter bred. Till en fabrik kan det behövas över 100 sådana moduler för att bygga upp en anläggning på tusentals kvadratmeter i flera plan.

 • Fabriksanläggningar bestående av stålmoduler
 • Noggrann konstruktionsplanering
 • Professionell svetsning
 • Internationell transport

Våra projekt

Svetsarbeten av alla svårighetsgrader

För oss är stål mer än ett material. Det är ett uttryck för vår starka vilja och kreativa förmåga att övervinna hinder. Den utgångspunkten vägleder oss när vi utför stålarbeten tvärsöver landsgränser, högt uppe på höghustak, och djupt nere i den mörka berggrunden.

Där säkra och professionella stålkonstruktioner behövs för att trygga industrins och samhällets behov, där finns STH Steel.

Läs mer om våra projekt

Offertförfrågan

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när ni behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.