Jobba hos
STH Steel

Novis eller expert?
Här finns utvecklingsmöjligheter för alla.

STH Steel har funnits i över ett decennium och har idag cirka 30 anställda, många av dem är svetsare. Vi strävar efter att vara en flexibel och trovärdig leverantör för våra kunder och undviker medvetet att köra i gamla hjulspår. Hellre söker vi nya vägar där vi kan växa genom utmaningar. Är du likadan? Tveka inte att höra av dig om du har intresse för eller erfarenhet av vår bransch. Hos oss uppmuntras personalen att bredda sin kompetens och erbjuds också skolningsmöjligheter.

Lediga befattningar

Svetsare

Som svetsare hos oss tar vi tillvara just dina styrkor och färdigheter.

Vi behöver dig som värdesätter din yrkesskicklighet, arbetar med millimeterprecision och lägger vikt vid att utföra och slutföra ett arbete noggrant. Du arbetar…

Läs mer

främst med MAG-svetsning och ditt arbetsområde är färdigställning och slutsvetsning av avancerade stålkonstruktioner som t.ex. containrar, fackverk och trappor.

Gemensamt hos oss är att man arbetar systematiskt, noggrant och med hög kvalité. Ritningsläsning och att följa instruktioner är inget främmande för dig. Dessutom söker du gärna nya vägar och växer genom utmaningar. Arbetet kommer till stor del att vara självständigt och du klarar då av att ta egna initiativ, samtidigt som du vid större projekt också fungerar bra ihop med andra i ett större team.

Ett avlagt svetsprov är en fördel men inget krav.
Befattningarna gäller heltid och är tillsvidareanställningar. Eventuella förfrågningar riktas till produktionschef Alexander Lassfolk, tel. 050 3409 874 eller e-post [email protected].
Lämna in en fritt formulerad ansökan och CV senast fredag 8.3 via ansökningsformuläret nedan

Fyll i ansökan

Öppen ansökan

Om ingen av våra lediga befattningar matchar din kompetens kan du skicka in en öppen ansökan via formuläret nertill. Eftersom en mycket stor del av arbetet på STH Steel innefattar svetsning är vi extra intresserade av att höra från personer med kunnande inom MIG/MAG-svetsning.

Skicka in din ansökan