Referenser

Referenser

Ett gott arbete är det bästa certifikatet

Vi är noggranna med att uppfylla alla krav för våra certifieringar och vet vilken betydelse de har för vårt arbete. Det starkaste intyget på vårt kunnande är ändå alla våra nöjda kunder och de framgångsrika projekt vi fullbordat under åren. Här kan du läsa mer om några av våra kunduppdrag för såväl internationella företag som inhemska organisationer.

Helikopterplatta – stålarbetet som nådde nya höjder

När Norra Österbottens sjukvårdsdistrikt skulle inleda sitt stora tillbyggnadsprojekt vid Uleåborgs universitetssjukhus fick STH Steel förtroendet att leverera nödvändiga stålkonstruktioner enligt höga klassificeringskrav. Beställningen omfattade stålkonstruktioner för kyl- och ventilationsutrustning men även en stålstomme till en helikopterplatta.

Läs mer
Lättrafikbro – en stålbro över järnvägen

STH har genom åren byggt en och annan bro. Lättrafikbron över järnvägen i Nystad är ett gångbart exempel på vår erfarenhet av dylika projekt. Den 29 meter långa bron färdigställdes 2020.

Läs mer
Fabrik – ett ramverk av stålmoduler

Att bygga hela anläggningar av prefabricerade moduler är ett flexibelt och förmånligt sätt att skapa ändamålsenliga utrymmen till bland annat industrin och sjukvården. STH Steel erbjuder global leverans av moduler och håller som bäst på att tillverka moduler till en 13 000 m2 stor fabrik i Sverige.

Läs mer
Vi utför krävande projekt med precision och säkerhet
Offertförfrågan Kontakta oss

Offertförfrågan

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när ni behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.