Tjänster

Svetsade stålkomponenter

STH Steel tillverkar svetsade stålkomponenter enligt kundens planering för både större och mindre maskiner.

Vi värdesätter våra nära samarbeten med den tillverkande industrin där öppen dialog, innovation och pålitlighet är avgörande för att fortsätta tillverka kundanpassade maskiner för maximerad produktionseffektivitet.

Vi utför krävande projekt med precision och säkerhet
Offertförfrågan Kontakta oss

Exempel på maskiner för vilka vi svetsar stålkomponenter:

 • Truckar och lyftanordningar
 • Materiallagersystem
 • Jordbruksmaskiner

Automatiserade svetsningsprocesser

Möjligheten att kombinera modern robotsvetsning med manuell svetsning är många gånger nyckeln till en utomordentlig slutprodukt till ett bra pris. Robotsvetsningens fördelar är framför allt snabbheten och den jämna kvaliteten, men när det gäller exempelvis vissa detaljarbeten är det svårt att överträffa skickligt manuellt svetsarbete. Vi anpassar våra svetsningsprocesser efter vad som ger våra kunder mest kostnadseffektiva och kvalitativa slutresultat.

Våra projekt

Svetsarbeten av alla svårighetsgrader

För oss är stål mer än ett material. Det är ett uttryck för vår starka vilja och kreativa förmåga att övervinna hinder. Den utgångspunkten vägleder oss när vi utför stålarbeten tvärsöver landsgränser, högt uppe på höghustak, och djupt nere i den mörka berggrunden.

Där säkra och professionella stålkonstruktioner behövs för att trygga industrins och samhällets behov, där finns STH Steel.

Läs mer om våra projekt

Offertförfrågan

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när ni behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.