Tjänster

Byggnadsstål

STH Steel tillverkar byggnadsstål och CE-märkta stålkonstruktioner i utförandeklass EXC3 till medelstora och stora byggföretag. Med hjälp av vår erfarenhet och certifiering kan vi tillverka säkra, bärande stålstommar bestående av till exempel pelare, balkar och fackverk samt kompletta bärande hallkonstruktioner.

Kräver ditt projekt precision och säkerhet?
Offertförfrågan Kontakta oss

Produktexempel

 • Pelare
 • Fackverk
 • Balkar
 • Stålhallar

Kundanpassade lösningar och konstruktionsplaneringar

Vi utför konstruktionsplanering och samarbetar med kunden för att hitta en lämplig och kostnadseffektiv lösning. Tack vare vårt nära samarbete med andra professionella företag i regionen kan vi leverera ytbehandlade stålkonstruktioner med hög precision enligt kundens önskemål. Vi utför det mesta av arbetet i vår fabrik och produkterna levereras till beställaren klara för montering.

CE-certifiering från råvara till slutprodukt

Läs mer om våra certifikat

Våra tillverkningsprocesser är certifierade och säkrar uppställda kvalitetskrav från början till slut. Vårt omfattande spårningssystem garanterar:
 • Råvarans CE-märkning och utförlig dokumentation
 • Bearbetning och montering i enlighet med internationella standarder och krav
 • En slutprodukt som uppfyller villkoren för EN 1090-1 utförandeklass EXC3

Våra projekt

Svetsarbeten som pushar alla gränser

För oss är stål mer än ett material. Det är ett uttryck för vår starka vilja och kreativa förmåga att övervinna hinder. Den utgångspunkten vägleder oss när vi utför stålarbeten tvärsöver landsgränser, högt uppe på höghustak, och djupt nere i den mörka berggrunden.

Där säkra och professionella stålkonstruktioner behövs för att trygga industrins och samhällets behov, där finns STH Steel.

Läs mer om våra projekt

Offertförfrågan

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när du behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.