Rekrytering

Rekrytering

Kom och jobba med oss på STH Steel!

STH Steel grundades 2008 och är verksamt i Larsmo, Finland. Idag sysselsätter vi drygt 50 personer och många av dem är svetsare. Att arbeta med stål kan vara utmanande då kraven på precision och kvalitet är höga, men det för också med sig nya möjligheter.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens genom dessa utmaningar i en uppmuntrande arbetsgemenskap. Vi är stolta över att våra arbetstagare trivs med arbetet på STH Steel och välkomnar nya medlemmar i vår arbetsgemenskap.

Yrkesstolthet

STH Steel är ett nytänkande företag som gillar utmaningar. Vi är välmeriterade och har en hög kompetens som vi dels fått genom krävande uppdrag. Inga av dessa uppdrag hade varit möjliga utan vår yrkeskunniga personal. Vi värdesätter arbetstagarnas yrkesskicklighet och drivkraft, samtidigt som vi stöder våra arbetstagare att utveckla sina färdigheter ytterligare. På STH Steel har vi mycket att vara stolta över, och vi vill att du ska känna samma yrkesstolthet när du jobbar hos oss.

Vad kan STH Steel erbjuda mig?

 • God arbetsgemenskap
 • Kompetensutveckling
 • Konkurrenskraftiga löner
 • Trygg arbetsplats
 • Varierande arbetsuppgifter
 • Utmaningar

Lediga tjänster

Här kan du se alla våra aktuella tjänster. Sök en av dem eller lämna in en öppen ansökan. Tveka inte att ta kontakt om du har intresse eller erfarenhet av vår bransch. Du kanske är den vi söker utan att vi vet om det!

  Skicka in din ansökan

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  STH Steel

  Med en vilja av stål är allt möjligt

  Tack vare vår långa erfarenhet inom stålindustrin har vi fått det professionella självförtroendet som behövs för att ta oss an det som vid första anblick verkar omöjligt. Genom svåra uppdrag har vi utvecklat kompetensen som krävs för att utföra utmanande projekt.

  Läs mer om oss