Din leverantör av säkra stålkonstruktioner

Stålarbeten certifierade enligt EN1090, EXC3

STH Steel erbjuder stålkonstruktioner och utför stålarbeten såväl lokalt som globalt och är certifierade för att tillverka CE-märkta stålkonstruktioner i utförandeklass EXC3. Vi tillverkar stålkonstruktioner till byggindustrin och är en ansedd underleverantör av svetsade stålkomponenter till den tillverkande industrin. Tillsammans med våra kunder hittar vi högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar till deras utmaningar.

Skrolla ner

Våra tjänster

Behöver du kostnadseffektiva moduler, hållbara stålkonstruktioner eller svetsade stålkomponenter?

Moduler

Tillverkning av CE-märkta stålmoduler och stålramar antingen som fristående enheter eller delar av större fabriksanläggningar.

Läs mer

Svetsade stålkomponenter

Manuell svetsning och robotsvetsning av stålkomponenter och stommar till maskiner.

Läs mer

Special­konstruktioner

Vi räds inte svåra projekt. När uppdraget upplevs omöjligt har vi kompetensen och certifikaten för att göra det möjligt. Certifiering av såväl material som montörer enligt utförandeklass EXC3 ger ett säkert slutresultat.

Läs mer

Byggnadsstål

Kundanpassade lösningar i stål, från planering till montering. Platsbyggda stålkonstruktioner, stålhallar och stålarbeten.

Läs mer

Certifierade stållösningar för krävande projekt

STH Steel är det självklara valet när du behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

EN 1090-1, EXC3

Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

ISO 9001:2015

Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

ISO 3834-2

STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.

Våra projekt

Svetsarbeten som pushar alla gränser

För oss är stål mer än ett material. Det är ett uttryck för vår starka vilja och kreativa förmåga att övervinna hinder. Den utgångspunkten vägleder oss när vi utför stålarbeten tvärsöver landsgränser, högt uppe på höghustak, och djupt nere i den mörka berggrunden.

Där säkra och professionella stålkonstruktioner behövs för att trygga industrins och samhällets behov, där finns STH Steel.

Läs mer om våra projekt

STH Steel

Med en vilja av stål är allt möjligt

Tack vare vår långa erfarenhet inom stålindustrin har vi fått det professionella självförtroendet som behövs för att ta oss an det som vid första anblick verkar omöjligt. Genom svåra uppdrag har vi utvecklat kompetensen som krävs för att utföra utmanande projekt.

Tillsammans med kunden tar vi oss tid att tänka ut kvalitativa lösningar i detalj med säkerhet som ledord. Till våra styrkor hör flexibilitet, precision, leveranssäkerhet och en mycket yrkeskunnig personal. Vår främsta styrka är ändå modet att ta oss an de krävande projekten.

Trots höga krav på precision och säkerhet från kunder har vi ännu inte stött på ett omöjligt uppdrag. Hör av dig så omvandlar vi dina visioner till stålkonstruktioner!

Läs mer om oss