Referenser

Referenser

Fabrik – ett ramverk av stålmoduler

Detailed information

Att bygga hela anläggningar av prefabricerade moduler är ett flexibelt och förmånligt sätt att skapa ändamålsenliga utrymmen till bland annat industrin och sjukvården. STH Steel tillverkar stålkonstruktioner till moduler med global leverans. Vi har bland annat levererat stålramar till en stor fabrik i Skandinavien.

Fabriken blir en av de största anläggningarna av moduler som någonsin byggts i Skandinavien. Det är ett omfattande projekt som kommer att kräva omkring 850 ton stål, välutvecklade rutiner för att hantera stora volymer och en strikt tidtabell. STH Steel fungerar som underleverantör och tillverkar stommarna till modulerna, vilka sedan färdigställs hos kunden och monteras ihop på byggplatsen.

Stommarna ytbehandlas innan vi sänder i väg dem till kunden. Själva leveransen genomförs som specialtransport, eftersom stålmodulerna ofta är mycket breda. Fabriker som byggs med moduler färdigställs i faser, och modulkonstruktionen innebär att anläggningen enkelt kan byggas ut i ett senare skede. Det sistnämnda är en av fördelarna med modulbygge som många av våra kunder uppskattar.

Our projects

Kräver ditt projekt precision och säkerhet?
Offertförfrågan Kontakta oss