Tjänster

Våra tjänster

Stålarbeten av högsta kvalitet

Vi utför både återkommande uppdrag och unika specialprojekt. Byggindustrin kan vi erbjuda bärande stålkonstruktioner certifierade enligt utförandeklass EXC3. Vi erbjuder även svetsade stålkomponenter för maskiner till den tillverkande industrin. Vårt nära samarbete med lokala, professionella företag gör att vi kan erbjuda kompletta stålarbeten enligt kundens önskemål.

Oavsett om det gäller serieproduktion av svetsade stålkomponenter eller stålkonstruktioner med höga säkerhetskrav, kan du som kund alltid förvänta dig ett slutresultat med högsta nivå av precision och kvalitet.

 • CE-certifierade stålkonstruktioner
 • Lösningsorienterat arbete tillsammans med kunden
 • Stabila konstruktioner och säkra arbetssätt
 • Ytbehandlade och kompletta stålarbeten

Moduler

En stor del av våra projekt består av att tillverka specialmoduler och långa serier av stålmoduler. Modulerna levereras till beställaren, som därefter utrustar dem för att till exempel fungera som operationssalar eller produktionsutrymmen. En serie moduler bildar vid slutdestinationen tillsammans stommen för olika typer av anläggningar, exempelvis sjukhus och andra byggnader för läkemedels- och gruvindustrin samt den tillverkande industrin.

Läs mer

Svetsade stålkomponenter

Vi har ett nära samarbete med flera stora företag inom den tillverkande industrin. Deras beställningar omfattar bland annat svetsade stålkomponenter och stommar till olika maskiner. Vi kan leverera våra stålarbeten både till Sverige och den övriga internationella marknaden.

Läs mer

Specialkonstruktioner

STH Steel har kvalifikationer och lång erfarenhet av att tillverka specialkonstruktioner och unika projekt där säkerhet och certifiering enligt EN 1090-1, utförandeklass EXC3 krävs. Vi kan även erbjuda montering utförd av certifierad personal, för att garantera att slutprodukten uppfyller uppställda krav från början till slut.

Vi har tillverkat allt från bärande stålkonstruktioner på hög höjd till slutförvaring av radioaktivt avfall långt ner i berggrunden. Även stålbroar i olika utföranden hör till våra uppdrag. Tillsammans med kunden utarbetar vi lösningar till utmaningar som kan verka omöjliga.

Läs mer

Byggnadsstål

STH Steel tillverkar byggnadsstål och stålkonstruktioner i utförandeklass EXC3, som till exempel pelare, balkar, fackverk och kompletta bärande hallkonstruktioner. Produkterna kan ytbehandlas enligt kundens önskemål och vi kan erbjuda montering utförd av certifierad personal för säkra helhetslösningar.

Läs mer

Offertförfrågan

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när du behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.

  Våra projekt

  Svetsarbeten som pushar alla gränser

  För oss är stål mer än ett material. Det är ett uttryck för vår starka vilja och kreativa förmåga att övervinna hinder. Den utgångspunkten vägleder oss när vi utför stålarbeten tvärsöver landsgränser, högt uppe på höghustak, och djupt nere i den mörka berggrunden.

  Där säkra och professionella stålkonstruktioner behövs för att trygga industrins och samhällets behov, där finns STH Steel.

  Läs mer om våra projekt