Töihin
STH Steelille

Aloittelija vai asiantuntija?
Meillä on kehittymismahdollisuuksia jokaiselle.

STH Steel on toiminut jo yli kymmenen vuotta ja nykyään työntekijöitä on noin 35, joista suurin osa on hitsaajia. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme joustava ja uskottava palveluntarjoaja ja pyrimme tietoisesti välttämään vanhoissa urissa kulkemista. Etsimme mieluummin uusia reittejä, joilla kasvamme haasteiden mukana. Oletko sinä samanlainen? Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut alastamme tai sinulla on siitä kokemusta. Meillä henkilöstöä rohkaistaan osaamisen laajentamiseen ja tarjoamme myös koulutusmahdollisuuksia.

Avoimet tehtävät

Svetsare och servicemontörer

STH Steel sysselsätter omkring 50 personer och för oss är det viktigt att alla trivs på sin arbetsplats. Vi har förhållandevis unga medarbetare och är måna om att upprätthålla den goda gemenskapen vi har.

Att kunna ta initiativ och arbeta såväl självständigt som i grupp behövs för att arbetet hos oss ska fungera effektivt. Vi värdesätter dina förmågor och erbjuder dig samtidigt möjlighet att växa genom lämpliga utmaningar och en uppmuntrande arbetsgemenskap.

Läs mer
Svetsare

STH Steel söker svetsare till produktionen. Vi ser gärna att den sökande har erfarenhet av svetsning, men man behöver inte vara fullärd eller ha en portfölj med giltiga certifikat. Du kan vidareutveckla din kompetensnivå hos oss och avlägga svetsarprövningar vid behov. Att läsa ritningar är en kunskap som behövs i arbetet och är till din fördel i arbetssökningsprocessen.

Ditt jobb som svetsare är mycket mångsidigt. Arbetsmomenten är varierande och du kommer få möjlighet att arbeta med flera olika typer av projekt.

Servicemontör

STH Steel rekryterar servicemontörer för monterings- och underhållsarbeten. Arbetet utförs huvudsakligen ute på fältet hos STH Steels kunder, tex på industriområden.

Vi söker ansvarstagande, praktiskt sinnade personer med bra initiativförmåga och gott handlag med maskiner och verktyg. Tidigare erfarenhet av svetsning är en fördel, men inte ett krav. Du behöver behärska både finska och svenska.

Kontakt

Ta kontakt om du vill bli en del av vårt yrkeskunniga team!

Eventuella frågor riktas till produktionschef Alexander Lassfolk, tel. 050 3409 874 eller e-post: [email protected].

Lämna in en fritt formulerad ansökan och cv via ansökningsformuläret nedan senast den 21 maj 2023.

Fyll i ansökan

Projektingenjör

STH Steel rekryterar en projektingenjör för projektledning och produktionskoordinering. Vi söker dig som är strukturerad, självständig och redo att ta dig an utmanande projekt tillsammans med oss. STH Steel erbjuder kvalitativa och säkra stållösningar till våra kunder. Som en del av vårt team arbetar du lösningsorienterat och tydligt i din kommunikation till både medarbetare och kunder.

Läs mer

Arbetsuppgifter: Som projektingenjör kommer du att arbeta med att leda och koordinera projekt, reda ut tekniska detaljer, göra materialinköp och utföra beräkningar som fungerar som underlag för försäljningen. En stor del av arbetet handlar om att se till att det finns förutsättningar för produktionen att tillverka enligt uppgjord tidtabell.

Språkkunskaper: Eftersom en stor del av arbetet bygger på kundkontakt, och en betydande del av kunderna är finskspråkiga, ser vi gärna att du ha goda kunskaper i finska. Även kunskaper i engelska är till din fördel. På verkstadsgolvet används flera olika språk, men det viktigaste är att du kan förmedla tydliga anvisningar på ett uppmuntrande sätt.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du som söker tjänsten har lämplig yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande utbildning. Tidigare erfarenhet av projektledning och svetsade konstruktioner är också meriterande.

Kontakt

Ta kontakt om du vill bli en del av vårt yrkeskunniga team!

Eventuella frågor riktas till STH Steels projektchef eller vd.

Projektchef Tomi Prittinen.
Epost: [email protected]. Telefonnummer: 044 0561454.

Vd Sven Grankulla.
Epost: [email protected]. Telefonnummer: 050 560 4818.
Lämna in en fritt formulerad ansökan och cv via ansökningsformuläret nedan senast den 21 maj 2023.

Fyll i ansökan

Öppen ansökan

Om ingen av våra lediga befattningar matchar din kompetens kan du skicka in en öppen ansökan via formuläret nertill. Eftersom en mycket stor del av arbetet på STH Steel innefattar svetsning är vi extra intresserade av att höra från personer med kunnande inom MIG/MAG-svetsning.

Lähetä hakemuksesi

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.