Stålkonstruktioner,
utförandeklass EXC3

STH Steel producerar stålkonstruktioner

Planerar du en idrottshall, arena eller affärsutrymmen? STH Steel är en finländsk tillverkare av stålkonstruktioner för projekt av utförandeklass EXC3. Vi är certifierade enligt standarden EN 1090. Vårt yrkeskunniga team säkerställer att projekt som innehåller tunga konstruktioner och långa spannbredder fyller de strikta kvalitetskraven för certifikatet.

Vi tillverkar stålkonstruktioner och strukturer till

 • läktare
 • arenor
 • affärsutrymmen
 • idrottshallar
 • industribyggnader.

Vi tillverkar också moduler för fraktcontainrar, ståltrappor och andra stålkonstruktioner.

Vårt företag är certifierat enligt EN 1090-standarden med utförandeklass EXC3, vilket innebär att vi har sakkunskap och erfarenhet för att genomföra även de mest krävande projekt. Våra inhemska och internationella kunder får högkvalitativa stålkonstruktioner, som fyller den europeiska marknadens kvalitetskrav.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Ta kontakt så hittar vi en kostnadseffektiv lösning tillsammans!

  Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

  EXC3-klassificerade projekt

  Vårt kunnande efterfrågas bl.a. vid anläggande av idrottshallar, vars grundläggande struktur kräver hållbarhet och kvalitet enligt utförandeklass EXC3.

  För våra kunder har vi bl.a. levererat stålstommen till idrottshallen i Nokia. Vårt nästa idrottsrelaterade projekt är ishallen som skall byggas i Tammerfors, till vilken vi tillverkar och installerar stommen. Båda projekten krävde noggrann kvalitetskontroll i enlighet med EN 1090-certifikatet, samt en hög nivå av teknisk kunskap enligt utförandeklass EXC3.

  Yrkeskunnig, skolad personal

  Långa spannbredder och tunga konstruktioner ställer stora krav på planeringen och utförandet av arbetet. Därför har vi anställt de duktigaste ingenjörer, svetsare och övrig personal som vi hittade.

  Våra svetskoordinatorer vet vilka förutsättningar och arbetsförfaranden utförandeklass EXC3 kräver. Båda våra koordinatorer är IWS-skolade, och största delen av våra svetsare har IW-utbildning. Planeringen och produktionen av våra stålkonstruktioner är således i ytterst kunniga händer.

  EN 1090-certifikat

  Våra stålkonstruktioner fyller kraven för den europeiska standarden EN 1090. Standardens krav gäller både tillverkningsprocessen och konstruktionens tekniska egenskaper.

  Certifikatet ger oss rätten att märka våra tillverkade produkter med CE-märkning. CE-märkningen garanterar att vi har följt standardens krav genom hela tillverkningen.

  Då vi samarbetar med andra parter granskar vi att underleverantörens arbete fyller standardens krav och vårt egna system för kvalitetskontroll. På så sätt kan vi garantera en hög kvalitet på slutprodukten.

  Byggprojekt på gång?

  I framtiden vill vi fortsätta tillverka krävande stålkonstruktioner i samarbete med byggindustrin och våra andra kunder.

  Vi förverkligar kundprojekt i hela Finland, bl.a. i regionerna Helsingfors, Åbo, Tammerfors och Uleåborg. Vi betjänar även internationella kunder. Vårt huvudkontor är i Larsmo, Österbotten.

  Ta kontakt med vår försäljningsavdelning ifall du söker en högklassig tillverkare av stålkonstruktioner. Vi väntar med spänning på att höra din idé!

  Certifierade stållösningar för krävande projekt

  STH Steel är det självklara valet när du behöver hållfasta och rejäla stålkonstruktioner. Vi har de certifikat som krävs för att erbjuda kvalitativa produkter och säkra utföranden.

  EN 1090-1, EXC3

  Vi har kunskapen och certifikatet för att tillverka CE-märkta, bärande stålkonstruktioner för byggindustrin enligt utförandeklass EXC2 och EXC3.

  ISO 9001:2015

  Certifikatet garanterar att STH Steel utför kvalitetskontroller för att säkerställa att produkter, tjänster och kundservice följer uppställda regelverk och lagstadgade krav.

  ISO 3834-2

  STH Steel arbetar enligt de omfattande krav för svetsning, såväl i fabriken som ute på arbetsfältet, som certifikatet förutsätter.