Toteutusluokan EXC3 teräsrakenteet
halleihin ja areenoihin

STH Steel toimittaa teräsrakenteet

Liikuntahalli, areena tai liiketila suunnitteilla? STH Steel on suomalainen teräsrakentamisen ammattilainen, joka valmistaa metallirakenteita haastaviin EXC3-toteutusluokan kohteisiin. Meidät on sertifioitu standardin EN 1090 mukaisesti. Asiantunteva tiimimme huolehtii, että painavat rungot ja pitkiä jännevälejä sisältävät rakenteet täyttävät niille asetetut tiukat laatuvaatimukset.

Valmistamme rakenteelliset teräskokoonpanot ja rungot

 • katsomoihin
 • areenoihin
 • liiketiloihin
 • liikuntahalleihin
 • teollisuusrakennuksiin.

Valmistamme myös rahtikonttien vaatimukset täyttävät moduulit, teräsportaat ja muut teräsrakenteet.

Yrityksellämme on vaativissa projekteissa tarvittavaa asiantuntemusta ja käytännön osaamista, sillä meille myönnetyn EN 1090 -sertifioinnin toteutusluokka on EXC3. Kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme saavat meiltä kantavat teräsrakenteet, jotka täyttävät eurooppalaisten markkinoiden laatuvaatimukset.

TARJOUSPYYNTÖ

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä kustannustehokas ratkaisu!

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  EXC3-luokan projektit

  Osaamisellamme on kysyntää muun muassa urheilurakentamisen projekteissa, joissa teräsrakenteilta vaaditaan EXC3-toteutusluokan laatua ja kestävyyttä.

  Olemme toimittaneet asiakkaallemme teräsrungon Nokialla sijaitsevaan liikuntahalliin. Seuraava urheiluaiheinen projektimme on Tampereelle rakennettava jäähalli, johon valmistamme ja asennamme rungon. Molemmat projektit vaativat meiltä tarkkaa EN 1090 -standardin noudattamista ja vankkaa EXC3-luokan teknistä osaamista.

  Osaavat ja koulutetut työntekijät

  Pitkät jännevälit ja raskaat rakenteet tuovat teräsrakenteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen haastetta, johon insinöörimme, hitsaajamme ja muut osaajamme vastaavat asiantuntevasti.

  Hitsauskoordinaattorimme tuntevat vaatimukset, joita standardit asettavat tuotannolle ja menetelmille erityisesti toteutusluokassa EXC3. Kummallakin koordinoijallamme on IWS-koulutus, ja valtaosalla hitsaajistamme on IW-tutkinto. Rakenteiden toteutus ja tuotannon valvonta ovat siis taitavissa käsissä.

  EN 1090 -sertifiointi

  Valmistamamme teräsrakenteet täyttävät laatuvaatimukset, jotka eurooppalainen standardi EN 1090 asettaa. Standardin määräykset koskevat sekä valmistusprosessia että teräsrakenteiden teknisiä vaatimuksia.

  Sertifiointimme antaa meille oikeuden CE-merkitä valmistamamme tuotteet. CE-merkinnällä vakuutamme, että olemme noudattaneet standardin vaatimuksia läpi koko valmistusprosessin.

  Yhteistyökumppaneita valittaessa varmistamme, että alihankkijamme työ täyttää standardin vaatimukset ja sopii yhteen laadunvalvontajärjestelmämme kanssa. Näin lopputuotteesta saadaan laadukas.

  Rakennusprojekti tiedossa?

  Tulevaisuudessa haluamme toteuttaa haastavia teräsrakentamisen projekteja yhteistyössä rakennusliikkeiden ja muiden asiakkaidemme kanssa.

  Toteutamme asiakkaidemme projektit ympäri Suomea niin Helsingin, Turun, Tampereen kuin Oulunkin seuduilla. Palvelemme myös kansainvälisiä asiakkaita. Toimitilamme sijaitsevat Pohjanmaalla Luodossa.

  Otathan yhteyttä myyntiimme, jos etsit asiantuntevaa teräsrakenteiden toimittajaa. Kuulemme mielellämme lisää.

  Sertifioidut teräsratkaisut vaativiin projekteihin

  STH Steel on itsestään selvä valinta, kun tarvitsette kestäviä ja vankkoja teräsrakenteita. Meillä on tarvittavat sertifikaatit tarjotaksemme laadukkaita tuotteita ja turvallisia toteutuksia.

  EN 1090-1, EXC3

  Meillä on tarvittava osaaminen ja sertifiointi CE-merkittyjen kantavien teräsrakenteiden valmistamiseksi rakennusteollisuudelle toteutusluokkien EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

  ISO 9001:2015

  Sertifikaatti takaa, että STH Steel suorittaa laadunvalvontaa, jotta tuotteet, palvelut ja asiakaspalvelu täyttävät asetetut määräykset ja lakisääteiset vaatimukset.

  ISO 3834-2

  STH Steel toimii sertifikaatin edellyttämien kattavien hitsausvaatimusten mukaisesti niin tehtaalla kuin kentällä.