Tilaa teräsrakenteet EN 1090
-sertifioidulta valmistajalta

STH Steel toimittaa teräsrakenteet

STH Steel on EN 1090 -sertifioitu teräskokoonpanojen ja -rakenteiden valmistaja, joka toimittaa laadukkaat teräsrungot niin julkisiin rakennuksiin kuin liikuntahalleihin. Hoidamme asiakkaidemme haastavat EXC3-toteutusluokan rakennusprojektit ammattitaidolla valmiiksi. Sertifiointimme takaa, että asiakkaamme saa kohteeseensa turvalliset ja laadukkaat metallirakenteet, jotka täyttävät Euroopan markkinoiden vaatimukset.

Palvelemme projekteissa, joissa tarvitaan teräsrakentamisen tuntemusta, hyvää laadunhallintaa ja kykyä isojen hankkeiden läpiviemiseen.

Valmistamme ja asennamme teräsrungot julkisiin rakennuksiin, teollisuusrakennuksiin, urheiluhalleihin ja liiketiloihin. Lisäksi toteutamme erikoisprojektit, joissa tarvitaan teräsrakenteiden suunnittelun ja tuotannon osaamista.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme. Yhteystietomme löydät täältä:

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme. Yhteystietomme löydät täältä:

Yhteydenotto

Vahvuuksiamme ovat

  • sertifioitu osaaminen ja prosessi
  • joustavuus
  • toimitusvarmuus.

EN 1090 -sertifiointimme takaa, että meillä on asiantuntemusta toteuttaa painavat rungot ja pitkät jännevälit ammattitaitoisesti. Sekä laadunvalvontamme että tuotantomme on suunniteltu täyttämään standardin vaatimukset.

Sertifikaattimme

Asiakkaamme voi luottaa tuotantomme ja laadunvalvontamme tasoon, sillä STH Steel on sertifioitu eurooppalaisen standardin EN 1090 mukaisesti.

Standardia noudattamalla takaamme, että meillä tuotetut teräsrakenteet ja -kokoonpanot täyttävät niiden kestävyydelle ja turvallisuudelle asetetut vaatimukset. Teemme myös kokoamis- ja asennustyöt standardia noudattaen.

Huolehdimme aina tarvittavasta dokumentoinnista ja varustamme tuotteemme CE-merkinnällä. CE-merkinnän avulla ilmoitamme rakenteiden ominaisuudet ja vakuutamme, että valmistusprosessissa on noudatettu EN 1090 -standardia.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme. Yhteystietomme löydät täältä:

Yhteydenotto

Osaajamme

Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että rakenteiden valmistus ja asennus sujuu laatuvaatimusten mukaisesti.

Projektinjohtomme huolehtii, että työt saadaan tehtyä asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa.

Omalla laadunvalvonnalla taas varmistamme, että esimerkiksi hitsausjälkemme läpäisee ongelmitta myös ulkopuolisen tarkastajan kontrollin.

Osaavat hitsaajamme työskentelevät kahden hitsauskoordinoijan johdolla. Useimmilla hitsaajillamme on IW-koulutus, ja hitsauskoordinaattorimme ovat IWS-koulutettuja. Koordinaattorimme valvovat ja tukevat tuotantoa ja suorittavat tarvittavat menetelmäkokeet.

Yhteistyökumppanimme

Työskentelemme koko prosessin ajan valmistuksesta asennukseen EN 1090 -standardin vaatimusten mukaisesti. Sen vuoksi myös kaikki yhteistyökumppanimme ovat asianmukaisesti sertifioituja.

Teetämme esimerkiksi tuotteidemme pintakäsittelyt vain sertifioiduilla toimittajilla. Näin varmistamme, että myös rakenteiden korroosionesto ja pinnoitus täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Yrityksemme

STH Steel on erikoistunut valmistamaan teräsrunkoja rakennusteollisuudelle ja rahtikonttien standardit täyttäviä moduuleja prosessiteollisuudelle. Palvelemme sekä kotimaisia rakennusliikkeitä että kansainvälisiä asiakkaita. Toimitilamme sijaitsevat Pohjanmaan rannikkoseudulla Luodossa.